OPULUS
Üdvözöljük Ismeretlen felhasználó (Bejelentkezés
  Megrendelések     Kosár tartalma 
 Főoldal | Cégünkről | Elérhetőség | Információs központ | Fórum | Program frissítések 


Módosítva: 2018-01-18 
 Katalógus  Termékek  Alkalmazások  Kalibráció/Kalibrátorok 

Keresés: 

Technikai támogatás

PyroButton FAQ
PyroButton Fórum FAQ
Online oktatás
PyroSentry FAQAdobe Acrobat Reader

Optimalizálva

Információs Központ

PyroSentry FAQ

Írjon be egy vagy több kulcsszót a kereséshez.
Információs Központ Aktuális termék

Ha információt szeretne kapni a kiválasztott termékről vagy szolgáltatásról, írja be kérdését a fenti keresés mezőbe vagy válassza ki az Önt érdeklő kérdést az alábbi listából.


Nem kapott választ a kérdésére?
Technikai támogatásK1: 

Elfogadja-e a hatóság a PyroSentry rendszert?
 
V: 

A PyroSentry rendszer a legszigorúbb hatósági követelményeknek is megfelel. A szenzorokat kalibráljuk és kalibrációs bizonyítvánnyal látjuk el. A mérési adatok és a riasztási események egyaránt adatbázisba kerülnek. A szoftver és az adatkezelés 21 CFR Part 11 megfelelõ.

K2: 

Manipulálható-e utólagosan egy mérési dokumentum?
 
V: 

Nem. A programban sehol nincs lehetõség a mért adatok vagy a mérési idõpontok megváltoztatására.

K3: 

A mért adatok beolvashatók-e egy Excel táblázatba?
 
V: 

Igen, az adatok exportálhatók és további feldolgozásra alkalmasak. Azonban vegye figyelembe, hogy az Excel programmal készített adatok már nem felelnek meg az elektronikus adattárolásról szóló törvénynek, csakis a nyers adatokkal együtt fogadja el õket a hatóság.

K4: 

Több fajta mérõ szenzorra lenne szükségem. Minden szenzor típushoz külön hálózatot kell építtetnem?
 
V: 

Nem, a PyroSentry rendszerben vegyesen is telepíthetõk a szenzorok. Önnek csak azt kell eldöntenie, milyen szenzort szeretne és hol legyen a helye. A hálózat gondos tervezésének köszönhetõen bármely típusú szenzorok együtt tudnak mûködni.

K5: 

Milyen karbantartást igényel a rendszer?
 
V: 

A rendszer nem igényel karbantartást.

K6: 

Szükséges-e az adatgyûjtõk kalibrációja?
 
V: 

A PyroSentry rendszert minden esetben kalibrált szenzorokkal szállítjuk. Az újrakalibrálás azonban nem kötelezõ, de erõsen ajánlott. A hatóság a mérési adatok megbízhatósága érdekében egyre több helyen kalibrált rendszerek alkalmazását követeli meg. Az Opulus Kft. vállalja a szenzorok kalibrálását, mely az következõ elõnyökkel jár az Ön számára:
- hatósági megfelelés,
- kalibrált rendszerre a jótállás 2 év, (nem kalibrált rendszerre csak 1 év).

K7: 

Mennyi idõt igényel a PyroSentry program használatának megtanulása?
 
V: 

A rendszer üzemeltetése több szintû ismeret elsajátítását teszi szükségessé. Telepítés után el kell végezni a rendszer konfigurálását, a vállalati követelményeknek megfelelõen. Csatlakozni kell a vállalati központi adatbázishoz (amennyiben ez szükséges). Ezekhez a feladatokhoz legmegfelelõbb a vállalati rendszergazda, illetve egy, a minõségbiztosításban jártas munkatárs. A rendszer mûködtetéséhez, a riasztások észleléséhez, nyugtázásához és a szükséges intézkedések elvégzéséhez bármely munkatárs egyszerûen betanítható.
A program mûködésének megismerése csupán 2-3 órát vesz igénybe. A telepítést és a betanítást természetesen munkatársunk elvégzi az Önök vállalatánál.

K8: 

A vállalat központi adatbázisában szeretném gyûjteni az adatok. Van-e lehetõség erre?
 
V: 

Természetesen. A PyroSentry rendszerben az adatok gyûjtését végzõ Controller számítógép a kívánt adatbázisba menti az eredményeket. Ennek elõfeltétele, hogy mind a Controller, mind a központi adatbázist tartalmazó számítógép be legyen kötve a helyi hálózatba.